Een adequate opvolging van je projecten

Een project is pas een succes als je het resultaat bereikt. Daarvoor heb je een goede methodologie nodig, die past bij jouw organisatie, en een geschikte tool die daar nauw op aansluit en jouw projectleiders en PMO-medewerkers ondersteunt.

Precies omdat een methodologie en goede bedoelingen alleen meestal niet volstaan, hebben we een partnerschap afgesloten met Fortes Solutions en implementeren we de Principal Toolbox.

De Principal Toolbox is een integrale oplossing voor project, programma en portfoliobeheer, van idee tot batenrealisatie. Het is een absolute best practice omgeving die breed inzetbaar is:

  • Web gebaseerd, intuïtief, gebruiksvriendelijk en zeer snel te implementeren
  • Functioneel rijke omgeving, geschikt voor kleine en complexe projecten met inbegrip van resourcemanagement en tijdsregistratie
  • Rapporten en processen zijn eenvoudig aanpasbaar
  • Ondersteuning voor Prince2, MSP, P3O, MoP, Stage Gate, AgilePM e.a.
  • Meer dan 200 klanten in Benelux waaronder Actiris, Vlaamse Milieumaatschappij, Colruyt, Rode Kruis Vlaanderen, PSA, ING, Konica, Minolta, Delta Lloyd, Gemeente Den Haag, Gemeente Tilburg, Politie Nederland, …

Wij commercialiseren de Principal Toolbox als toepassing die op uw eigen servers wordt geïnstalleerd maar ook als een SaaS-toepassing zodat u zich geen zorgen moet maken over het technische luik en al uw aandacht kan gaan naar uw projecten of programma’s.

Wij leiden uw medewerkers op, bieden de nodige ondersteuning bij de implementatie en zorgen er vooral voor dat u snel aan de slag kan gaan.