N.M.I. bvba is een onafhankelijk adviesbureau, dat sinds haar oprichting begin 2003, gespecialiseerd is in strategisch managementadvies.

Wij reiken organisaties de expertise, kennis en ervaring aan die zij nodig hebben om hun ambitie en strategie te realiseren en staan voor een sterk klantgerichte, pragmatische en op partnership gebaseerde benadering. We zijn bovenal een nuchter bedrijf, no nonsens en gericht op snel resultaat. Wij brengen organisaties geen theoretische modellen of bandwerk maar zetten in op praktisch en toepasbaar maatwerk, omdat elke organisatie nu eenmaal anders is.

We werken nauw samen met onze klanten. Hierbij streven we naar een maximale overdracht van kennis en een volledige transparantie inzake methodologie zodat de medewerkers van onze klanten groeien en sterker staan voor de toekomst. Kortom, wij geven om uw resultaten, wij durven u daarbij uit te dagen maar durven ook samen met u de implementatie uit te voeren en tot slot delen we onze kennis zodat u sterker staat voor de toekomst.

Gentil Noens is de drijvende kracht achter N.M.I. bvba. Gentil heeft een bedrijfseconomische achtergrond, aangevuld met diverse management-opleidingen en een IT-Law Masterclass. Doorheen zijn loopbaan heeft hij een sterke reputatie verworven in de uitbouw van performante en vooral klantgerichte organisaties. Hij heeft een ruime praktijkervaring in het begeleiden en coachen van leidinggevenden en bestuursorganen, zowel binnen Vlaamse KMO’s als binnen de overheid. Ondernemen is voor ons geenszins een vrijblijvende activiteit. Duurzame en vooral ook ‘ethische’ bedrijfsvoering zijn voor ons cruciale thema’s.

We hanteren een aantal kernwaarden die voor ons en voor onze klanten van belang zijn

Eerlijkheid en integriteit in daad en woord

Een open en eerlijke communicatie is voor ons de sleutel tot succesvol samenwerken. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, zo simpel is het …

Streven naar uitmuntendheid

Het permanent streven naar operationele uitmuntendheid gedurende onze projecten is één van onze fundamentele waarden waarbij we blijvend een tastbare meerwaarde willen leveren voor onze klanten en zo het verschil maken met onze concurrenten.

Totale onafhankelijkheid en neutraliteit

Onze enige bekommernis is het realiseren van de doelstellingen van onze klant. Wij hebben geen verplichtingen of verbanden die kunnen leiden tot vooringenomenheid.

Maximale Klantgerichtheid

Wij zetten graag die extra stap om van elke klant een referentie te maken. Onze mensen willen eerst en vooral onze klanten tevreden stellen, ook als het al eens moeilijk gaat. Door als één team samen te werken met u en uw medewerkers kunnen we u ook de beste resultaten waarborgen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als ondernemers geven we maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijzondere plaats. Ondernemingen maken deel uit van de samenleving. Ze vormen geen geïsoleerde instituties, maar beïnvloeden en worden beïnvloed door tal van groepen en individuen. Wij nemen de verantwoordelijkheid op voor het effect dat we hebben op de samenleving.