Ons Team

Onze medewerkers hebben zelf jarenlang organisaties geleid en bieden ondersteuning vanuit die praktijkervaring. Ze gaan op zoek hoe ze kunnen bijdragen tot betere bedrijfsresultaten rekening houdende met de eigenheid van de organisatie.

Gentil is de drijvende kracht achter N.M.I. bvba. Gentil heeft een bedrijfseconomische achtergrond, aangevuld met diverse managementopleidingen en een IT-Law Masterclass. Hij heeft gedurende 20 jaar internationale organisaties geleid en deelt sinds 2003 die ervaring met andere managers in publieke en private organisaties. Doorheen zijn loopbaan heeft Gentil een sterke reputatie verworven in de uitbouw van performante en vooral klantgerichte organisaties. Hij heeft een ruime praktijkervaring in het begeleiden en coachen van leidinggevenden en bestuursorganen, zowel binnen Vlaamse KMO’s als binnen de overheid. Gentil zet graag in op het ontwikkelen van de juiste strategie en de zekerheid dat ze ook in de praktijk wordt gebracht. Processen, projecten en verandering zijn hem dan ook niet vreemd. Organisaties op het juiste spoor helpen, op korte en lange termijn, is helemaal ‘zijn ding’.

Jean-Marc brengt als burgerlijk ingenieur informatica, aangevuld met diverse opleidingen en een Enterprise and Business Management class aan de Solvay Business School, 20 jaar managementervaring met zich mee. Hij was gedurende jaren verantwoordelijk voor een belangrijke dienstverlener in document- en procesbeheer. Jean-Marc is gedreven door operationele uitmuntendheid en agile organisaties. Het ontsluiten van de juiste informatie met het oog op het kunnen nemen van snelle en goede beslissingen is hierbij voor hem een bijzonder aandachtspunt. Organisaties helpen groeien met aandacht voor alle aspecten (menselijke, financiële en technische) is een passie voor hem.

Alain G. heeft een achtergrond als burgerlijk ingenieur (elektronica). De voorbije 30 jaar bouwde hij, naast het leiden van grote applicatieontwikkelingsprojecten voor een verscheidenheid aan organisaties, een ruime managementervaring uit waarbij hij zowel informaticabedrijven heeft geleid als aanstuurde als CIO binnen private en publieke organisaties. De laatste jaren stelt hij zijn ruime ervaring ter beschikking als managementconsultant die de brug kan slaan tussen strategie en uitvoering. Processen en projecten maar ook enterprise architectuur en ICT-strategie zijn Alain op het lijf geschreven. Zijn gedrevenheid om informatie te ontsluiten ligt aan de basis van zijn expertise en reputatie in strategic forensic mining.

Chris is zijn loopbaan gestart als officier beroepsmilitair bij Defensie waar hij nog steeds actief is als project officieer bij ADIV/SGRS. Aansluitend heeft hij meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd in de private veiligheid. Chris heeft naast een brede kennis van de globale veiligheidssector een ruime management ervaring;

Fernand beschikt over een ruime ervaring in het veiligheidsgebeuren als  voormalig Rijkswachtofficier en Senior Adviseur in de private veiligheid. Fernand heeft daarenboven een ruime ervaring als leidinggevende in schaalvergrotingsprojecten bij verschillende private bedrijven.

Alain C. heeft lange staat van dienst als voormalig Rijkswachtofficier en Hoofdcommissaris-Korpschef binnen de lokale politie. Daarnaast is Alain reeds jarenlang een erkend docent in de bewakings- en beveiligingssector in diverse modules (leidinggevend, conceptie en uitvoerend personeel) en wordt hij als personal coach betrokken bij de begeleiding van high potentials voor topfuncties bij de Politie.

Danny brengt ruim 30 jaar praktijkervaring met zich mee, opgebouwd vanuit een informatica-technische achtergrond. De voorbije 10 jaar was Danny als seniorconsultant vooral gefocust om publieke en private organisaties te helpen hun doelen te bereiken. Danny zet de mens en de organisatie graag centraal want mensen werken met mensen. Verandertrajecten, de afstemming tussen strategie en projecten en het zorgen dat projecten daadwerkelijk gerealiseerd worden is zijn handelsmerk geworden.

N.M.I. bv werkt regelmatig samen met andere ervaren consultants. Wij doen op hun beroep om ons eigen team te versterken in bepaalde segmenten of sectoren of gewoon om onze capaciteit uit te breiden.

©Copyright - Tigerous for NMI