Webinar Strategisch batenmanagement: maximale baten met beperkte middelen …

We kennen allemaal wel voorbeelden van veelbelovende projecten waar niemand van weet of ze ooit hebben opgebracht wat ze beloofden en dan hebben we het nog niet gehad over projecten waar eigenlijk van bij het begin niet echt duidelijk is wat ze nu echt zullen bijdragen aan de organisatie.

Het is cruciaal voor elke organisatie, en al zeker in economisch moeilijkere tijden, om een klare strategie te hebben met duidelijk beoogde resultaten, maar de vraag is hoe je dit op een gecontroleerde en heldere manier uitvoert …

Bij het opstarten van ieder project moet de beoogde meerwaarde uiteraard duidelijk zijn maar de baten worden vaak pas gerealiseerd als het project reeds is afgesloten en de opdracht van de projectmanager al een tijdje is beëindigd. Het opvolgen van baten en meerwaarde realisatie is vaak een lastige klus. Wie is hier immers verantwoordelijk voor en vooral ook, hoe zorg je voor transparantie?

Op 2 april van 11u tot 11u45 gaat Gentil Noens tijdens het interactieve webinar dieper in op het strategisch belang van batenmanagement, de noodzaak aan een transparante opvolging binnen programma’s en projecten en de verantwoordelijkheid die meestal het project overstijgt.

Volgende vragen komen alvast aan bod:

  • Wat is het belang van strategisch batenmanagement?
  • Hoe zet je integraal gatenmanagement effectief op?
  • Hoe zorg je voor transparantie in proces, project en communicatie?
  • Wat is de toegevoegde waarde van softwaretools?

Het webinar, in samenwerking met Fortes Solutions, is gratis maar vooraf inschrijven is wel verplicht via dit inschrijfformulier .

Kan je niet deelnemen aan het webinar maar wil je toch graag meer weten over het onderwerp, aarzel dan niet en geef ons een seintje!